Adrian Paunescu Cu Tine - Poezii despre mama de adrian paunescu - Despre viaÈ›a din : De când mă simt tot mai bogat de tine.

Si iarasi e rau si e bine. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Si toate se afla pe drum.

Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. versuri-de-dragoste-si-felicitari-de-valentines-day-2016
versuri-de-dragoste-si-felicitari-de-valentines-day-2016 from www.interferente.ro
Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Si iarasi e rau si e bine. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Cu tine viata mea se lumineaza, cu tine hotarasc a obosi, cu tine urc astenic spre amiaza si ma sfarsesc in fiecare zi. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. 8 quotes from adrian păunescu:

Şi mă sfârşesc în fiecare zi.

De când mă simt tot mai bogat de tine. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. 8 quotes from adrian păunescu: Si toate se afla pe drum. Cu tine viata mea se lumineaza, cu tine hotarasc a obosi, cu tine urc astenic spre amiaza si ma sfarsesc in fiecare zi. Si iarasi e rau si e bine. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea.

Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. 8 quotes from adrian păunescu: Si toate se afla pe drum. Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Şi mă sfârşesc în fiecare zi.

De când mă simt tot mai bogat de tine. MALU CU FLORI: Incendiu într-o gospodărie
MALU CU FLORI: Incendiu într-o gospodărie from www.gazetadambovitei.ro
Si toate se afla pe drum. Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Şi mă sfârşesc în fiecare zi. De când mă simt tot mai bogat de tine. Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Cu tine viata mea se lumineaza, cu tine hotarasc a obosi, cu tine urc astenic spre amiaza si ma sfarsesc in fiecare zi. Si iarasi e rau si e bine.

Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor.

Si iarasi e rau si e bine. De când mă simt tot mai bogat de tine. Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Cu tine viata mea se lumineaza, cu tine hotarasc a obosi, cu tine urc astenic spre amiaza si ma sfarsesc in fiecare zi. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. 8 quotes from adrian păunescu: Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Si toate se afla pe drum. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor.

Si toate se afla pe drum. 8 quotes from adrian păunescu: Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor.

Şi mă sfârşesc în fiecare zi. Poezii despre mama de adrian paunescu - Despre viaÈ›a din
Poezii despre mama de adrian paunescu - Despre viața din from i.ytimg.com
Si iarasi e rau si e bine. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. De când mă simt tot mai bogat de tine.

Cu tine viata mea se lumineaza, cu tine hotarasc a obosi, cu tine urc astenic spre amiaza si ma sfarsesc in fiecare zi.

De când mă simt tot mai bogat de tine. Si iarasi e rau si e bine. Si toate se afla pe drum. Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. Cu tine viata mea se lumineaza, cu tine hotarasc a obosi, cu tine urc astenic spre amiaza si ma sfarsesc in fiecare zi. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. 8 quotes from adrian păunescu: Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi.

Adrian Paunescu Cu Tine - Poezii despre mama de adrian paunescu - Despre viaÈ›a din : De când mă simt tot mai bogat de tine.. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Si iarasi e rau si e bine. 8 quotes from adrian păunescu:

Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază adrian paunescu. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor.